Provisiomyynti ja Helppomyyntipalvelu

Provisiomyynti

Provisiomyynnin jakso on 1 kalenterikuukausi (esimerkiksi 5. kesäkuuta - 5. heinäkuuta). Provisiomyyntimaksu on 10€ per jakso. Limingan Kirpputori ottaa 50% provision tuotteiden myyntituotosta. Limingan Kirpputori järjestää tuotteille myyntipöydän, huolehtii pöydän siisteydestä ja toimittaa kaikki myyntiä edellyttävät tarvikkeet esim. hintalaput.

Asiakas päättää tuotteiden hinnan, voimme myös hinnoitella tuotteet korvausta vastaan.

Provisiomyyntijakson lopussa Limingan Kirpputori pidättää oikeuden päättää seuraavan provisiomyyntikauden jatkamisesta, myynnissä olevien tuotteiden ja myyntituoton perusteella.

Provisiomyyntijakson päätyttyä Limingan Kirpputori tilittää myyntituoton seuraavana tilityspäivänä (maanantai tai torstai). Myyntiä voi seurata Kirpparikalle järjestelmästä.

Provisiomyyntiin löytyy myös lukittava vitriini, johon voidaan laittaa arvokkaampia tuotteita myyntiin myös ilman provisiomyyntimaksua. Vitriinissä myytävistä tuotteista Limingan Kirpputori ottaa joko 20% (voimassaoleva pöytävaraus) tai 25% (ei pöytävarausta) provision.


Helppomyyntipalvelu

Helppomyyntipalvelu on helpoin tapa myydä oma kirpparitavara! Limingan Kirpputori hoitaa tuotteiden hinnoittelun, myyntipöydän ja huolehtii myytävien tuotteiden siisteydestä puolestasi! Sinun tarvitsee vain tuoda myytävät tuotteesi kirpputorille.

Helppomyynnin jakso on 1 kalenterikuukausi (esimerkiksi 4. huhtikuuta - 4. toukokuuta). Helppomyyntipalvelun hinta on 10€ per jakso. Limingan Kirpputori ottaa 50% provision tuotteiden myyntituotosta.

Limingan Kirpputori hinnoittelee tuotteet, järjestää tuotteille myyntipöydän ja pitää myyntipöydän siistinä. Limingan Kirpputori toimittaa kaikki tuotteiden myyntiä edellyttävät tarvikkeet esim. hintalaput.

Voit toimittaa tuotteita helppomyyntipalveluun yhden kerran viikossa.

Helppomyyntijakson pääytyttyä Limingan Kirpputori tilittää myyntituoton seuraavana tilityspäivänä (maanantai tai torstai). Myyntiä voi seurata Kirpparikalle järjestelmässä.

Helppomyyntijakson päätyttyä Limingan Kirpputori kerää jäljelle jääneet tuotteet, ellei jatkomyynnistä sovita erikseen.

Helppomyyntijakson päätyttyä asiakas noutaa jäljelle jääneet tuotteet yhden viikon sisällä, muuten tavaran säilytyksestä peritään varastointimaksu 10€ per alkava viikko ja/tai tavarat jää kirpputorin omaisuudeksi.