Pöydän varausehdot ja ohjeet

Varaaminen

Pöytä varataan yhdeksi (1) viikoksi kerrallaan, yksi viikko on 7 päivää (esimerkiksi keskiviikosta tiistaihin). Jos viikolla on päiviä jolloin kirpputori on suljettuna, kyseisiä päiviä ei oteta huomioon ja varaus jatkuu suljettuna olevien päivien verran. Pöydän voi varata minä viikonpäivänä tahansa.

Pöydän voit varata joko paikan päällä kirpputorilta tai verkkosivujemme kautta.

Pöytävarausta voi jatkaa mikäli pöydälle ei ole uutta varausta. Varauksen jatko maksetaan jatkon yhteydessä.

Pöytävaraus maksetaan varauksen yhteydessä.

Pöydän tuotto tilitetään vain pankkitilille, joten varauksessa tarvitsemme tilinumerosi.

Varatessasi pöydän hyväksyt Limingan Kirpputorin varausehdot.

Pöydän täyttäminen ja tyhjentäminen

Myytävät tuotteesi voit tuoda varausjaksoasi edeltävänä arkipäivänä klo 17 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 14 eteenpäin. Ilmoita kassalle tuodessasi tuotteitasi myyntiin ensimmäistä kertaa.

Myytävät tuotteet tulee pitää varatulla myyntialueella, väärin sijoitetut tuotteet poistetaan kirpputorin toimesta, poistettuja tuotteet löydät poistohyllystä. Jos löydät muiden pöytien tuotteita omalta pöydältäsi, toimita tuotteet kassalle. Varaaja huolehtii myyntipöytänsä siisteydestä.

Myytävät tuotteet ovat varaajan omalla vastuulla. Arvokkaampiin tuotteisiin saa vuokrattua hälyttimiä kirpputorilta. Limingan kirpputori ei vastaa mahdollisista varkauksista. Kirpputorilla on valvontajärjestelmät ja hälyttimet varkauksien ennaltaehkäisemiseksi. Kaikista varkauksista ilmoitamme poliisille.

Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, alkoholia, aseita, lääkkeitä, aikuisviihdettä eikä piraattikopioita. Kirpputori poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

Tyhjennä pöytäsi varausjaksosi viimeisenä arkipäivänä klo 17 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 14 mennessä. Jos käytössäsi on hälyttimiä, irroitamme ne kassalla puolestasi.

Varattu pöytä tulee olla tyhjä varausjakson viimeisenä arkipäivänä klo 17 ja lauantaina ja sunnuntaina 14 mennessä, jos pöydälläsi on muun pöydän tuotteita, tuo ne kassalle. Suosittelemme tarkistamaan myös muut pöydät omien tuotteitesi varalta.

Tyhjentämättömän pöydän tyhjentämisestä veloitamme 5€.

Tuoton tilittäminen

Tuotot tilitetään vain suoraan pankkitilille jokaisen viikon maanantaina ja torstaina. Jos kirpputori on suljettuna kyseisenä päivänä, tilitys tehdään seuraavana arkipäivänä.

Voit pyytää kassalta tilitysraporttia varausjaksosi lopussa.

Jälkimyyntijakso on 7 päivää varausjakson päätyttyä, voit pyytää jälkimyynnin tilitystä. 

Jos varausjaksosi on pidempi, voit pyytää kassalta välitilitystä.

Tuotteiden hinnoittelu

Tuotteet voit hinnoitella kahdella tavalla:

  • Voit hinnoitella tuotteet KirppariKalle järjestelmässä. Hintalappuarkit tulostetaan kassalla, suosittelemme hinnoittelemaan täyden arkin kerralla (30 hintalappua). KirppariKalle järjestelmässä tehty hinnoittelu mahdollistaa myynnin tarkemman seurannan mobiililaitteella ja verkkoselaimella.
  • Voit ostaa myös tyhjän hintalappuarkin johon voit kirjoittaa hinnat käsin, älä käytä lyijykynää. KirppariKallen järjestelmän myynnin seurannassa näet tuotenumeron ja hinnan.

Hintalapuissamme on asiakasnumerosi sisältävä viivakoodi, jolla varmistamme, että ostokset menevät oikealle asiakkaalle ja myyntiä voi seurata. Hintalappuarkin voi ostaa etukäteen tai samalla kun tuotteita tuodaan myyntiin. Vain Limingan Kirpputorin hintalappuja voi käyttää.

Pidä huoli että viivakoodi näkyy kokonaan, vaatteisiin suosittelemme hintalapun kiinnittämistä esimerkiksi hakaneulalla.

Kirpputorilta voit vuokrata hälyttimiä jotka voi kiinnittää tuotteisiin.

Alennukset

Merkitse tuotteesi alennus uudelle hintalapulle. Älä muuta alkuperäistä hintalappua.

Jos haluat kaikki tuotteesi alennukseen, ilmoita siitä kassalle ja saat kassalta lapun alennuksen ilmoittamiseen.

Voit myös vuokrata -50% leimasimen kassalta.

Provisiomyynti

Voit myydä tuotteitasi myös provisiomyynnillä. Provisiomyyntituotteilla on erillinen myyntialue.

Arvokkaammille tuotteille löytyy vitriini ja hälyttimet.

Merkitse tuotteen hintalappuun "provisio" ja tuo tuote kassalle jos haluat myydä tuotteen provisiomyyniillä.

Kirpputori ottaa pyötävuokraajalta 20% provision ja muilta 25% provision tuotteesta.

Provisiolla myytävien tuotteiden määrä on rajattu, joten varmista etukäteen kirpputorilta mahdollisuuden ottaa tuotteesi provisiomyyntiin.